Избират с конкурс 15 служители на МВР в Смолян

Със заповед рег. № 8121К–363/24.01.2018 г. на Министъра на вътрешните работи  e обявен конкурс за постъпване на държавна служба в МВР и заемане на  15 (петнадесет) вакантни длъжности в ОДМВР-Смолян, както следва:
- полицай – 12 (дванадесет) бр.
- младши автоконтрольор  - 3 (три) бр.
Изисквания към кандидатите са следните: 1. Да имат българско гражданство; 2. Да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията; 3. Да не са привлечени като обвиняеми или да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер, както и редица специфични изисквания, а именно да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да имат завършено средно образование, да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и психологична пригодност, да притежават свидетелство за управление на МПС категория „В“ или по-висока и да отговарят на медицинските изисквания за работа в МВР.  
Документи по обявения конкурс ще се приемат от 30.01.2018 г. до 19.02.2018 г.  в сектор “КАПОЧР”  към отдел „Административен“ при ОДМВР Смолян – гр. Смолян, бул. “България”  № 67.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини