Гражданин регулира движението на кръстовище след катастрофа

Изображение 1 от 3

    Гражданин регулираше движението в час пик на кръстовището на улиците „Дунав“ и „Св. св. Кирил и Методий“ след катастрофа снощи. За това съобщава читател на   Haskovo.net, който изпраща и снимки. Инцидентът е станал малко преди 18 часа. Джип Тойота е с разбита предница след удар в товарен Мерцедес.

    До пристигането на Пътна полиция обаче движението по натоварените улици било доста затруднено, затова гражданин поел ролята на регулировчик. Според нашия читател цивилният регулировчик се е справил блестящо.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Аш
      Ашколсун на поразия
      18 -1
      08:55, 8 фев 2018
      Качулката го прави истински полицай!
    • 2
      Св
      Свидетел
      54 -3
      09:06, 8 фев 2018
      Те и като дойдоха пак все тая. Не си помръднаха пръста да се регулира движението по някакъв начин. Същото беше и по-рано през деня на Дунав и Раковски. Дойде с патрулката спря на най-неудобното място , светофара не си работеше и полицая си лафеше по телефона и се ядосваше , че не идвал никой да пусне светофара все едно става с натискане на едно копче. Това регулиране на движението , да застане по средата на пътя и да управлява трафика- няма такова нещо. Много високо специализирана умствена дейност е това. Не е за първа категория труд. За общинска да не говорим. Хапват си банички около 8 часа , нареждат си колите през общинска и в 18,00 най-късно вече няма пукнат полицай от общинска. За какво им плащаме не знам. Да могат да се пенсионират рано и износени от службата да постъпят като пенсионери в съдебна охрана и там да мрънкат , че пенсия и заплата са им малко.
      • 00
        001
        15 -20
        10:40, 8 фев 2018
        Има пътни знаци има закон който да научите за какв... Виж коментара
      • До
        До 001
        19 -2
        12:07, 8 фев 2018
        Уважаеми господин 001, явно не сте правоспособен шофьор, или много рядко практикувате . И сигурно е само на село, на къра. На такова натоварено кръстовище е почти невъзможно да се завие от ул."Дунав" наляво по "Раковска" при неработещ светофар без да направиш някакво нарушение. Аз точно тогава минах от там. При положение, че полицаите вече са на място трябва да вземат мерки да улеснят нас, техните РАБОТОДАТЕЛИ. Така е в нормалните държави!!! Не и при нас...Виж ако шефа им ги одруса с по едно наказание /по възможност глоба/ може и да се научат.А ДАНО АМА НАДАЛИ.И те така те......
      • 00
        001
        3 -8
        13:08, 8 фев 2018
        Аз имам над 2 000 000 км. а вие едва ли сте се воз... Виж коментара
    • 3
      Ив
      Иван
      12 0
      11:20, 8 фев 2018
      То и да няма знаци пак има правила и ред... но в час пик колите без предимство и пешеходците ще чакат до утре... идеята на регулировчика е да улесни трафика, за знаците си прав... почти никой не ги знае.
    • 4
      Св
      Свидетел
      10 -3
      11:45, 8 фев 2018
      До 001
      По тази логика като изгаснат светофарите като си тръгнат тези с предимство по Раковска да си карат докато свърши трафика. Става въпрос за натоварено градско кръстовище . Затова е регулирано със светофар . Защото знаците не осигуряват необходимата пропускателна способност на пътния възел.
      Ама то ненапразно казват че най-простия ел уред е светофара - заменя се се с един милицонер.
    • 5
      Пи
      Питайте
      13 -1
      13:20, 8 фев 2018
      Питайте ги тез полицайчета първо дали знаят указателните знаци на реголировчика и знаят ли въопще как се деиства адекватно и по правилата за движене по пътищата в такива ситоаци,и тогава им се караите на милите и затова за тях е подобре и по безопасно за останалите да си работи светофара а те да си стоят в служебната кола на заветче миличките те.
    Последни новини