Остров само за жени (видео)

Изображение 1 от 4

    Ако сте жена, която се нуждае от почивка от мъжете за известно време, не е нужно да търсите по-далеч от остров SuperShe - нов островен оазис край бреговете на Финландия, където е забранено за мъже.

    Основан от Кристина Рот, новият курорт обещава да бъде релаксиращ оазис само за жени, тъй като Рот смята да прилага стриктна политика на недопускане на мъжко присъствие, според New York Post.

    Идеята за изключително и само женска дестинация идва на Рот, докато е на възстановителна почивка в Калабасас, Калифорния, където забелязва ефекта, който мъжете имат върху женското поведение. Според Рот дамите се нуждаят от време да прекарват с други дами, където могат да подхранват мечтите и желанията си.

    За съжаление, докато островът звучи като сбъдната мечта, в момента той се използва само от приятелките на Рот, с планове да отвори за обществеността през юни.

    Според уебсайта SuperShe трябва да кандидатствате за изключително членство, преди да отидете.

    За да кандидатстват, жените трябва да попълнят заявление с име, телефонен номер и защо са развълнувани от общността SuperShe. По-нетърпеливите кандидати могат да качват и видео съобщение.

    След като островът официално е готов за посетители, на дамите ще се предлагат дейности като йога, медитация, здравословно хранене, класове за готвене, фитнес уроци и много други.

    Засега цена за почивка на острова SuperShe не е обявена, но сме сигурни, че едно пътуване до рая без мъже няма да е евтино.

    Източник: lifestyle.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини