Три куршума в жената и един в главата на стрелеца, подкрепят версията за убийство и самоубийството, станали тази нощ в Пампорово

Трупът на жената е бил с три огнестрелни рани, а мъжът с една рана в главата от най-масовия пистолет "Макаров"

Двойното убийство на 41 годишна жена и 48 годишен мъж от Пловдив е било извършено с незаконен пистолет, съобщиха от Окръжна прокуратура в Смолян, която наблюдава разследването на кървавия инцидент. Двамата са имали фактическо съжителство и по едно дете от предишни бракове, като 41 годишната пловдивчанка е била разведена.

Мъжът е бил вдовец, нямал криминални прояви, а тялото му е било облечено изцяло в черни дрехи. Незаконният "Макаров", с който са произведени изстрелите е намерен в скута му.

 Той бил музикант по професия,  черното облекло подкрепя водещата версия, по която работи полиция и прокуратура. Разследващите ще изяснят фактите и мотивите на пловдивчанина да убие жената , с която живеел и после себе си. Убитата жена е започнала работа в банков клон в курорта Пампорово преди два. 

Телата им са намерени от случайно минаващ по трасето в района на вилно селище "Малина" шофьор. Човекът видял спрелия и със светещи габарити автомобил „Ауди“ТТ, спрял да помогне и се натъкнал на кървавата гледка. Той подал сигнал на спешния телефон 112 около 23.30ч на 13 февруари. Работата по случая продължава.

Щиляна Чакърова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини