Масовият убиец от училището във Флорида разкри причините за стрелбата

Никълъс Круз, който откри стрелба и уби 17 деца и възрастни в училище в Паркленд, Флорида, казал на следователите, че чувал гласове в главата си. те му давали указания как да извърши престъплението, съобщи ABC News.

Познатите на 19-годишния бивш ученик от училището го описват като проблемен и самотник. Адвокатът на семейството, където момчето попаднало след смъртта на приемната си майка, казва, че Никълъс е бил в дълбока депресия и е посещавал терапевт, но впоследствие спрял сеансите.

Друг негов познат от заниманията в младежкия учебен корпус на запасните офицери го описва като психопат, който имал особен интерес към оръжията.

Стрелецът поствал в Instagram снимки, на които позира с пистолети и ножове. Шегувал се с мюсюлманите, написал, че стрелбата е групова терапия.

Масовото убийство той извърши на 14 февруари. По информация на ABC News, Круз учел в същото училище от януари 2016 г. до февруари 2017 г.. Известно е, че е бил изключен заради проблеми с поведението, но училището не разкрива подробности, като се позовава на защитата на личния живот.

Коментари в сайта

Последни новини