34-годишен смолянчанин е задържан пиян зад волана, в колата са намерени наркотици

Шофьор от Смолян е бил задържан в петък следобед да шофира пиян, а при претърсването в колата му са открити и наркотици.

На 16.02.2018 г. в РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу 34-годишен мъж от Смолян, спрян за проверка около 15:50 ч. на ул.„Кирил Маджаров“ до ІV ОУ в кв.„Устово“. Мъжът управлявал лек автомобил „Ауди“, собственост на 56-годишна смолянчанка, след употреба на алкохол - 1.74 промила установено по надлежния ред с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба. При направено претърсване в автомобила му, в ниша, намираща се под ръчната спирачка, е намерена твърда бучка с неправилна форма и тегло 0,67 грама, реагираща на амфетамини. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На 18.02.2018 с алкохол зад волана е спипан и мъж на 53 години от Смолян. Униформените спират лекият автомобил „Фолксваген" около 03:30 ч. на ул.„Петър Берон". Дрегерът показал концентрация на алкохол 1.21 промила, а водачът е отказал кръвна проба, но е задържан за срок от 24 часа и е започнато бързо производство.

Същия ден на кръстовището на ул. „Белия камък“ и ул. „Родопи“, наряд по ООР при РУ-Смолян установява, че 47-годишен мъж от гр. Смолян управлява моторно превозно средство - лек автомобил "БМВ“, което не е регистрирано по надлежния ред. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ - Смолян. Извършен е оглед и е започнато бързо производство.

СмолянБГвестинет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини