Корнелия Нинова идва в Кърджали за среща със симпатизанти, търси подкрепа от кърджалийци

Председателката на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова идва  в Кърджали за среща със симпатизанти. Мъжкото момиче на столетницата ще се срещне с кърджалийци на 26 февруари в Дома на културата от 18 часа. Местното ръководство вече е разпратило покани до актива.

Нинова идва в момент когато се иска оставката на Валери Жаблянов, като зам.-председател на Народното събрание. Жаблянов бе в Кърджали в навечерието на Трифон Зарезан.

Нинова идва да търси подкрепа в момент, когато са обтегнати отношенията между ръководството на БСП и това на Партията на европейските социалисти, заради разногласия за приемането на Истанбулската конвенция.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    ГРАЖДАНИН НА КЪРДЖАЛИ
    0 -2
    15:17, 21 фев 2018
    Стой си в София с твоите милионери- съратници. Тук багдасаров достатъчно им мъти главите на белоовласите и техните низходящи. Жабанов беше крайно време да го изритат он това место но още много като него са навсякъде на държавната ясла.не цзаблуждавайте хората Б.Б ви остави много номенкларутчици по места.ако бяхме Вие да ги изритате всички досега. Тъй че не заблуждавайте обществото.Власт няма да видите дълго с вашето присъствие госпожо милионерке Нинова.
Последни новини