Дронове вместо манекени на ревю на Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana отново се показаха като иноватори. Тяхното ревю на дамската Седмица на модата в Милано се превърна в голямата сензация. А причината - няколко летящи дрона, натоварени с доста отговорна задача.

Машинките минаха по подиума, носейки по една скъпа чанта от новата колекция на модния бранд. Подобен подход досега не е бил използван, но със сигурност няма да се превърне в прецедент, а по-скоро в традиция.

Малките луксозни чанти, които са си истинските бижута на колекцията есен/зима 2018, бяха представени по възможно най-нестандартния начин. Присъстващите на технологичното ревю приветстваха идеята на дизайнерите.

А дроновете, украсени с по един голям светещ камък, спряха за секунди пред публиката, за да могат всички да ги заснемат. От една гледна точка, десетината летящи машини успяха да изместят акцента от красивите чанти.

Но от друга - привлякоха вниманието най-вече върху тях. Напрежението преди изненадата бе допълнително покачено от 45-минутно забавяне. А гостите бяха озадачени от молбата да изключат всички Wi-Fi връзки.

Минути след това разбраха и за какво е бил целият този заговор. Така Dolce&Gabbana ще влезе в историята като първия моден бранд, използвал дронове, вместо манекени, на модно ревю, пише Business Insider.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини