Ослепителната асеновградчанка Милена огря сцената на "Гласът на България" (Видео)

Изображение 1 от 3
    Милена Костова вече е в отбора на Камелия в тазгодишното издание на "Гласът на България". Певицата, с артистичен псевдоним Милена Коста, се яви за първи път на кастинг за риалити формата за гласовити дарования и очарова журито още в първите секунди с изпълнението си. Бутона натисна единствено Камелия, но когато всички треньори се обърнаха и видяха асеновградчанката буквално онемяха. "Оооо, там където има мавруд и хубави талантливи момичета!", реагира на момента Иван Лечев, когато разбра откъде е талантливата красавица. Професионалното му ухо долови от раз, че нашето момиче пее на професионално ниво: "Идвам от участие, отивам на участие, и така в движение...", отговори му Милена. "Иване, трябваше да се обърнем", обърна се към китариста с нескрито съжаление за пропуска си Графа и отбеляза искрено "Много си красива, имаш ослепителна усмивка." След като Камелия я приветства в екипа си и нашенката се отправи към бекстейджа, Поли Генова също не скри разочарованието си, че "изпусна" Милена и присви лаконично устни: "Добро попадение...". "Я, да я върнем за втори take?!", къде шеговито-къде насериозно предложи на изпроводяк Лечев, все още не успял да си прости, че асеновградчанката отива в отбора на друг треньор.

    Вижте представянето на Милена във видеото по-долу. Коментарите на треньорите можете да проследите като следвате линка към предаването, който е под видеото.

    В официалната фейсбук страница на "Гласът" Милена вече събира купища суперлативи: "Много добра. Всичко беше поднесено със стил, което ме впечатли доста", "Имала съм удоволствие да я слушам лично неведнъж, бих казала СТРАХОТЕН ГЛАС, с чиста съвест", "Слушала съм я на един концерт по Коледа и пее страхотно! Успех, мила!", "Тя е Гласът на България, победителката!", "Най-красивата във формата!", "Изключително добра, впечатляващ и заяладяващ глас!", "Обожавам този глас! Изключителен тембър! Изпълнява невероятно "Истина" на Милена, дано има възможност да я изпее в Гласът! Пожелавам ти успех талантливо момиче!!!", "Клас!", "Ослепителна!", "Уникална!" са част от коментарите за нея.

    В Асеновград не е тайна за никого, че очарователното момиче се занимава с музика отдавна. Пее и свири на пиано от малка и въпреки младостта си може да се похвали със завиден опит. Стартира като вокалист на рок група "Хоризонт", а преди да замине в чужбина възпитаничката на Етиен Леви е солист на "Биг бенд Пловдив". Следват 5 години в Дания и работа в повечето стандинавски страни. Пее и свири с различни чуждестранни музиканти, участва в международни музикални формации, след което сформира собствено трио и се връща в родината. През 2016 г. спечели Награда на слушателите в конкурса на БНР "Златна пролет" 2016 с песента "Едно начало" (музика и аранжимент Ефтим Чакъров, текст Милена Коста и Радомира Михова).
     
    Само преди дни в социалната мрежа бе стартирана и официална страница на певицата, на чиито талант и чар, повече от явно, тепърва ще има да се радваме. Това, което ние можем да направим е да й пожелаем успех и още по-голямо признание на публиката, което тя със сигурност заслужава. И, разбира се, да харесаме страницата й Milena Kosta / Милена Коста в социалната мрежа, за да продължим да следим така обещаващото й музикално развитие. А тя, като истински представител на зодия Стрелец, сме убедени, че няма да пропусне целта.
    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини