Поредна инспекция на пътя Пловдив – Асеновград

Изображение 1 от 5

    Поредната инспекция на строителните дейности на пътя Пловдив – Асеновград направи областният управител Здравко Димитров. Той се срещна с Паун Иванов, ръководител на пловдивския офис на фирма „ИСА 2000“, изпълняваща строителните дейности, с когото обсъдиха темповете на изпълнение. В момента върви рехабилитацията на старото трасе и трафикът е пренасочен по новите две платна в посока Асеновград до първото кръгово кръстовище (отбивката за Крумово). Тези дни ще започне и рехабилитацията на двукилометровото трасе от кръговото до КЦМ , като за тази цел движението също ще бъде пренасочено по двете нови ленти.

    Следващата оперативка, на която Димитров ще изиска да му бъде докладвано до къде са стигнали важните пътни проекти на пловдивска област, е насрочена за 20 март. На срещата, на която са поканени шефът на АПИ Дончо Атанасов, представители на „ИСА 2000“ и всички кметове на общините, граничещи с посочените пътни обекти, ще бъдат обсъдени етапът, до който е стигнало проектирането на локалните платна на пътя Пловдив – Асеновград, задвижването на процедурата на кръговото на изхода на Пловдив в посока Асеновград, проектирането на Югоизточен обходен път(от Караулката на Пловдив до надлез Скобелева майка), препроектирането и рехабилитацията на съществуващото Околовръстно шосе (Югозападния обходен път до автомагистрала Тракия).

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ме
      Мечо
      1 0
      19:02, 20 мар 2018
      Защо не се направи НАДЛЕЗ вместо това кръгово??? Бай Ганю пак пести от безопасност!!! Стига с тия кръгови - вижте Европа!
    Последни новини