Паси иска база на НАТО в Черно море

"Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост", с нея трябва да се говори изключително вежливо, но въоръжен до зъби, коментира пред НоваТВ бившият външен министър Соломон Паси.

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море". Докато на международния терен Западът играе на футбол, Русия играе на футбол, баскетбол и хокей, използва и пръчки, и ММА хватки, коментира Паси и допълни, че трябва база на НАТО в Черноморието.

"Вижте какъв беше лозунгът на изборите в Русия: "Силен президент за силна държава!". Какво прави президента Владимир Путин през всички тези години, в които е на власт - той демонстрира бойни изкуства, лов и рибовол, че е летец, че е подводничар, той е като един Чък Норис на политическата сцена. Той избира за изборите датата 18-и март, което е годишнината от анексирането на Крим към Руската Федерация", обясни Соломон Паси.

"Страната е една - на силата, която е наредила това убийство и как някой бил импровизирал това убийство, за да накисне Кремъл. Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп. Защо някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов.", коментира Паси по повод убийството на Скрипал.

Путин е изпратил послание на руснаците, че им е върнал Крим и ще им върне силната държава. Паси не може да твърди, че Путин е наредил убийството на шпионина Сергей Скрипал, но има интерес от убийството му. Русия има традиции още от Втората световна война в отравянето на свои в чужбина, обясни Паси и посочи, че докато не поискаме извинение от Русия за убийството на Георги Димитров, то руският патриарх ще се държи както си иска, когато дойде в България.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност с Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите. Всеки, който посредничи от ЕС с Турция, ще е одобрил санкциите. Нито една държава от ЕС не е наложила вето на санкциите, включително и България", добави Паси относно домакинството на България на срещата между Реджеп Ердоган и Европейския съюз, смята че санкциите не са метод за преговаряне с Русия.

Източник: novanews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ma
    MAAVI PARA
    3 -10
    10:43, 20 мар 2018
    Крим не е русия . путкин открадна крим Виж коментара
    • Ja
      Jack Bauer
      6 0
      15:55, 20 мар 2018
      Млъквай, гнидо.
  • 2
    Ге
    Георги
    13 0
    12:41, 20 мар 2018
    Че кой е Паси да казва?! Аз пък искам Русия да направи бази в България, и Паси, Плевнелиев и Бойко в затвора.
  • 3
    Ku
    kuma lisa
    10 0
    13:02, 20 мар 2018
    Соломон Паси е един от многото ЕВРЕИ , сътворили пагубни неща на Човечеството , като предателството на нашия БОГ Иисус Христоз --- беше много "безпомощен" като спеше в палатка на площадите , докато си изпълни пъкления план -- да набута БЪЛГАРИЯ в евросъюза , да ни гледат ония измекяри отвисоко , сякаш сме бедните им роднини.!!! Само погледнете в личен план какво прави , като си надви "масрафа" /като турчин от анадола/ смени жената за по-млада ,сега реве като вдовица , как не разбира че срещу великата Руска империя не може да се опълчва , да не го сполети нещо, например " на трутоара да се спъне" всички нормални хора ще се възмутят от РИДАНИЯТА на този нещастник !!!
  • 4
    Ка
    Калтенбрунер
    11 0
    14:49, 20 мар 2018
    Тозе тарикат не разбра завинаги че е изхвърлен от голямата политика в държавата и продължава като гладен плъх да се показва от дупката Разсъжденията му са плизки до тези на Плевнелиев - президента НАТРАПНИК който всеки момент щеше да НАПАДА РУСИЯ Тия двете ГОВЕДА като че ли не разбират че за Русия ние сме като чихуахуа при САН БЕРНАР
  • 5
    Да
    Дали
    6 0
    21:25, 20 мар 2018
    Този тарикат предаде реакторите на АЕЦ "Козлодуй" и сега народа плаща скъп ток. Този предател няма място в България. Вместо да се скрие някъде от време на време изтърсва някаква глупост. Млъкни бе евреино и се заври някъде..... Защо не си отидеш в любимия си атлантик....
Последни новини