AXN с нов детективски сериал, оригинална продукция. от 11 април

Ако обичате криминалните загадки, ако сте фенове на мистериите и вълнуващите драми, ако малкият екран задържа вниманието ви със забавно съдържание, което обаче ви провокира и да размърдате сивото си вещество, тогава тази пролет AXN ще ви остави изключително доволни с последната си оригинална продукция. „КАРТЪР“ е едночасов сериал, който проследява приключенията на Харли Картър – актьор, поел към Холивуд, за да стане голяма телевизионна звезда.

В главната роля на най-гледания криминален сериал в Америка, Харли бързо се сдобива с всички атрибути на славата, но годините, прекарани в месомелачката Холивуд, буквално го съсипват. След безкрайни партита, премиери и 16 часови работни дни, Харли смътно може да се докосне до спомена си за човека, който всъщност е и носталгията по предишния Харли, когото той харесва и уважава много повече от това, в което се е превърнал надделява.

От другата страна е и бракът му със супермодела Уинтър Ууд, който се оказва абсолютен провал отчасти, защото тя спи с най-добрия му приятел и колега, което пък се явява причината Харли да се озове в епицентъра на ужасно унизителен юмручен бой на „червения килим“, превърнал се в скандал с драматични последици и оглавил всички таблоиди. Въпреки, че му остават още две години от договора с телевизионната компания, Харви захвърля всичко и поема към родния си дом на север, за да се опита да вкара живота си в ред и да намери отново себе си.

Завърнал се с „бърн аут“ ефект от Холивуд и преобърнал живота си на 180 градуса, единственото желание на Харли е да покаже, че е много повече от лустросан красавец. Дошло е времето да докаже пред света, че той не само играе полицейски следовател в телевизията, но може да разкрива истински престъпления също толкова успешно, колкото и от телевизионния екран, включително и да разбули мистериозното изчезване на собствената си майка отпреди 25 години.

В ролята на Харли Картър е истинската холивудска звезда Джери О‘Конъл известен с безбройните си роли както в киното така и в телевизията. Малка част от филмите с негово участие: „Кенгуруто Джак“, „Джери Макгуайър“, „Мераклии“, „Мисия до Марс“, „Бъди до мен“ и много, много други.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини