В ПМГ започна седмица на отворените врати за патронния празник на училището

    Природо-математическата гимназия в Хасково „Акад. Боян Петканчин“ обяви цялата настояща седмица на Отворените врати. Подготовката започна от днес с изложба на рекламни материали, изработени от учениците и презентация на успехите на възпитаниците на гимназията, а през следващите седем дни ще има различни инициативи.

    На табло на третия етаж на елитното училище учениците от Школата по компютърна графика с преподавател Коля Петрова, са направили табло с материалите, които са изработвали в извънкласната дейност-мотивиращи цитати, презентационни брошури за училището, покани, картички за различни празници. Женя Лавчева и Еми Караилиева съученички от 9-ти В клас са част от този екип. Идеята на тази изложба е материалите да бъдат представени за благотворителен базар. Той ще набира средства за модернизирането на училището си, част от което е купуването на мелодичен звънец. Бяха представени и проекти, участвали на Областния кръг по ИТ, както и клипчета, заснети с участието на ученици от МПГ и от младежки организации от Испания и Италия по „Еразъм“. Учениците са изработили и специално табло, посветено на патрона си акад. Боян Петканчин.

    По време на празничната седмица ще бъде сложеното и началото на изграждането на еко класна стая около гимназията.

    Патронният празник на елитната хасковска гимназия е на 20-ти април. Официалната част започва в 9 часа в двора на училището.

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Уч
      Ученик
      6 -2
      16:31, 16 апр 2018
      "Елитна хасковска гимназия" Ха-ха! Всички в това училище са много принципни, а всъщност принципите им са двойни! Яд ме е само за добрите учители и старателните ученици... Това училище е пълен цирк!
    • 2
      Въ
      Възмутен ученик
      2 0
      19:55, 16 апр 2018
      Еееее, 5 години вече съм там и тъкмо завършвам, ама няма да кажат, че има такова нещо, където мога да отида да ме впишат и мене в тези презентации. Толкова много дипломи и грамоти получих...
    Последни новини