Вин Дизел потвърден за Трите Хикса 4

The H Collective съобщиха, че са закупили от  Revolution Studios правата за световно разпространение на хит поредицата „Трите Хикса“. Те са споделени със звездата и продуцент на филма Вин Дизел, както и компанията му One Race Films. Revolution Studios продължава да държи правата върху първите три филма. За „Трите хикса 4“ ще се завърне режисьорът Ди Джей Карузо (Трите Хикса: Отново в играта). Вин Дизел потвърден за Трите Хикса 4, където отново ще изпълни ролята на Ксандър Кейдж. Продуценти ще бъдат Джо Рот и Джеф Киршенбаум, заедно с Дизел и Саманта Винсент за  One Race Films и The H Collective. Снимките се очаква да започнат през Декември 2018г.

Поредицата „Трите хикса“, която включва и „Трите Хикса: Следващо ниво“ и „Трите Хикса: Отново в играта“ са събрали общо над $1 млрд. от световното си разпространение.

Президентът на The H Collective Ник Кроули сподели:

По моето време в Paramount бях сред късметлиите, замесени в развитието и дистрибутирането на „Трите Хикса:  Отново в играта“. Реакцията на боксофиса в Китай бе сензационна. Да пренесем следващия филм от поредицата с The H Collective на голям екран, ще допълни нашия разнообразен каталог за световната аудитория.

Дизел участва и продуцира в пет от най-касовите филми в поредицата „Бързи и яростни“. Той озвучи Грут в „Пазителите на галактиката“ и ще се появи в предстоящия „Отмъстителите: Война без край“.

Освен, че режисира предходния филм в пордицата, Ди Джей Каруза се е подписал под „Орлово Око“ с Шая Лебьоф и „Аз съм номер 4“  за  Touchstone Pictures, както и Disturbia за Paramount. В телевизионната му кариера влизат „The Shield“ за FX, който спечели две награди Златен Глобус.

The H Collective, ще финансират „Трите Хикса 4“ заедно с инвеститорите от Sparkle Roll Media, HCH Media, Dadi Cinema и Angeleno Studio. Angelino от своя страна са в процес на разработка на ужаси от режисьора Джеймс Гън (Пазителите на галактиката). В главните роли там са Елизабет Банкс. Освен него, студиото е в пост продукция на „The parts you lose“ на Кристофър Кантуел.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини