26 годишният Стоян е скочил от 8 етаж, работи се по версия самоубийство

Тялото на 26 годишният Стоян Василев от Смолян е намерено днес в района на жилищен блок в София. Смъртта на младежа е потвърдена от полицията, като най-вероятната версия е, че се касае за самоубийство. Стоян е син на бившия директор на ОД на МВР в Смолян Евгени Василев. Трупът на момчето е открит пред блока, в който живее, а според информация на СмолянБГвести той е скочил от 8 етаж на сградата.

 Роденият в Девин през 1991 г. Стоян е учил до 12 класв в СУ "Св.св.Кирил и Методий". Учителите му го помнят като изключително възпитан, старателен и деликатен млад човек,  но затворен в себе си. След завършването си заминава за Пловдив, където учи и работи, а по-късно се премества в столицата. Познатите и приятелите на младежа са в шок от жестоката новина за смъртта му и не могат да предположат причината за това крайно решение.

Екипът на СмолянБГвести изказва искрени съболезнования на семейството за жестоката загуба!

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Кр
    Кръстева тит
    6 0
    00:29, 21 апр 2018
    Почивай в мир стоянчо. но аз не вярвам на тази версия
    • С.
      С.К.
      8 0
      17:22, 21 апр 2018
      Толкова усмихнат и позитивен човек...Никой не може да повярва,че това е истина.Надявахме се да е някаква черна шега,но.....Стуки никога не би посегнал сам на живота си,никой де вярва на тази версия....никой!!!Почивай в мир приятелче,винаги ще живееш в нашите сърца!!!Поклон!
Последни новини