Съпругът сигнализирал на тел. 112 за пияната шофьорка, помляла две патрулки

    Съпругът на 28-годишната шофьорка, която потроши две патрулки снощи в Димитровград, е подал сигнал на тел. 112, че жена му сяда зад волана мъртво пияна, научи Haskovo.net. По думите му тя тръгнала от Меричлери в посока Димитровград.

    Полицаите я причакали в Димитровград и се опитали да я спрат, но тя не спряла на стоп палката и дала газ да избяга. В гонката се включил и друг патрул, който преградил пътя на бегълката на ул. „Бригадирска“ в квартал Мариино. Така жената се оказала заклещена между двете патрулки и спряла. Секунди по-късно обаче отново натиснала зверски газта и се врязала в полицейската кола пред себе си. После включила на задна и се блъснала в задната патрулка. След това отново се втурнала напред, като този път се забила в паркирана на улицата кола.

    От ударите шофьорската врата на форда ѝ блокирала и полицаите я вадили през прозореца на автомобила.

    В Районното управление на МВР в Димитровград тя продължила да вилнее, отказала проба с дрегер, но по-късно се съгласила да даде кръв. Резултатите от кръвната проба обаче ще станат ясни след две седмици.

    В мелето са пострадали леко двама полицейски служители, заяви шефът на областната дирекция на МВР Ангел Цанков. За единия са имали съмнения за комоцио, а другият бил с охлузни рани по крака. Прегледани са в болницата и са освободени. „Днес дори са на работа. Балгодаря им за професионализма“, каза още Ангел Цанков.

    Инцидентът, за който Haskovo.net писа по-рано днес, се е разиграл в 19.40 часа вчера в Димитровград.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ев
      ЕВРОАТЛАНТИК
      70 -29
      15:24, 26 апр 2018
      Алоооооо Цанков това ли е професионализма на полицая -да го бият да му трошът колата и да му късат пагоните Тая трябваше да я СМЕЛЯУТ от бой в РПУтака че да се ПОСЕРЕ и след това като види полицай да се НАПИКАВА Така беше при комунизма на живков и затова имаше РЕД Сега всички станахте ЕВРОАЕТЛАНТИЦИ като почнеш от Бойко Цецо ЦецкаТеменужка Караянчева и сумати още ГЕРБ ЮНАЦИ Даже и Хасковският ДЕЛЯНЧО -юнакът що бозал УРАН
      • Дз
        Дзвер
        47 -8
        16:08, 26 апр 2018
        Дааа,тук сме зверове!!!! Трябва само бой и под строй! То иначе българина няма култура,няма и да се окултури,както на запад...
    • 2
      Ка
      Каунчо
      26 -2
      18:48, 26 апр 2018
      И що мислиш, че това зависи от Цанков ? Полицията работи по законите, които се коват в парламента ! Отправи коментари си към ония 240 хрантутници и вожда и Боко !
    • 3
      Ст
      Стоянов
      6 -25
      20:07, 26 апр 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 4
      Стоянов по коментара ти разбирам че си СТРАСТНО ЕВРОАТЛАНТИЧЕ и се питам какв к-р търсиш още тука в нашата КОЧИНАа не си в западния РАЙ прехвален от теб Този рай е пълен с араби които не си поплюват и здраво клецат Така че помисли преди да тръгнеш за РАЯ
      • Ст
        Стоянов
        2 -2
        19:09, 27 апр 2018
        Понеже рядко влизам във фекалийната ви интернет -яма ,чак сега виждам какво си се изходил по темата. Аз ,за разлика от теб,излъгано животно ,се чувствам прекрасно в ЕС и НАТО. И какво разбрах? ...за вас тъпанарите ,да обидиш русийската кочина е по-обидно от това да обидиш България!?...И понеже аз се чувствам прекрасно тук, а ти не ...защо не вземеш да напуснеш ЕС и НАТО? Вземи си дисагите ,цървулите ,домашна ракия,лекарства,месо ,лук ,дрехи и още какво ли не и...заминавай извън Ада ! В Рая те чакат!
    Последни новини