Ники Иванов: Прекланям се пред всички, благодарение на които продължавам да побеждавам болестта

„Чувствам се много добре. Резултатите от скенера, който ми бе направен на 2 май, са добри, няма активност на заболяването, петната в белия дроб са канселирани и дори едното е намаляло още малко." Това сподели в групата в негова подкрепа асеновградчанинът Николай Иванов. На тези страхотни новини се радват както той и семейството му, така и лекарският екип, който е ангажиран с него в клиниката в Испания. Предстои му обаче ново биологично лечение - имунотерапия, която е по-различна от тази, която му е провеждана преди година. „Смисълът на това лечение е когато ми сложат лекарството, то да активира една молекула в моето тяло, която трябва да повиши имунитета ми и да помогне на имунната система сама да отхвърли болестта. Засега съм запознат само дотолкова с новото лечение. Предстои ми да се срещна с лекаря по имунотерапия, за да ми каже нещата в детайли“, обяснява Николай. Той благодари на всички, които не спират да го подкрепят вече толкова години: „Просто се прекланям пред Вас, приятели мои. Благодарение на Вас, аз продължавам да побеждавам и така ще е и в бъдеще. Пожелавам Ви да цените здравето си, защото то е безценно“, развълнувано се обръща към всички, които го подкрепят 31-годишният мъж.

Вече седма година Николай Иванов продължава смело и безотказно своята лична борба за живота и здравето си. След поставянето му на диагнозата „Тежка форма рак на дебелото черво“ последваха две операции у нас и немного оптимистични прогнози. От 2012 г. Ники се лекува в Клиника на Университет Навара, Памплона, Испания. Цената на лечението е 140 000 евро. През март 2015 г. контролните изследвания показаха, че той е преборил рака. За проведеното в болницата лечение обаче останаха дължими 50 000 евро. От клиниката тогава направиха жест и разсрочиха задължението на равни месечни вноски от 1000 евро. Едновременно с това Николай водеше дело срещу държавата за отказа на Министерство на здравеопазването да заплати лечението му в чужбина. През пролетта на 2016 г. Ники получи разсейки в белия дроб и лечението в испанската болница бе подновено. Резултатите бяха положителни и болестта отново стопирана, но разходите нарастнаха. Към момента той продължава лечението си в Испания. Към момента задълженията му към клиника възлизат на около 70 000 евро.

Статистиката за изпратените DMS съобщения за Ники през април показва 432 sms, 93 абонамента по 2 лв. и 13 абонамента по 5 лв. Чрез ePay-системата са му помогнали 135 души. Ники не крие огромната си благодарност към всички, които му оказват подкрепа, както финансова така и морална. Можем да продължим да сме негова опора и да му помагаме да продължи лечението си по един от следните начини:

- чрез СМС на 17 777 с текст DMS NIKOLAY

- чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

- в евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB

- чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини