Братът на Владо Карамазов прави торта за сватбата на Хари и Мегън

Майсторът сладкар Иван Александров - брат на Владо Карамазов, пребори сериозна конкуренция и получи възможността да създаде една от най-важните торти за сватбата на годината – тази за журналистите от цял свят, които ще отразяват бляскавото събитие на 19 май. Новината съобщи Владимир Карамазов.

Иван от няколко години работи в Лондон и създава истински сладкарски шедьоври. Братът на Владо получи специална покана от Дебора Бонети – директор на международната прес асоциация (FPA). Това е поредният връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, но доста трудна професия.

Сватбата на принц Хари и холивудската актриса Меган Маркъл в Уиндзор е сред топ събитията на годината, a подготовката за нея започна преди няколко месеца. На сватбата са поканени 600 гости, а за вечерния прием – 200 души. Милиарди зрители по цял свят ще гледат на живо церемонията, която ще се излъчва по телевизиите и в интернет.

Най-важната торта ще бъде приготвена от кралския сладкар, а втората по значимост торта е поверена на Иван. Тортата на Иван ще е на пет етажа, с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон, какъвто ще е вкусът и на кралската торта.

Източник: novanews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини