5 °C

41-во заседание на местния парламент се провежда днес

Заседанието ще започне в 09:00 ч. Проектодневният ред съдържа 20 точки. Сред тях са докладни записки за: 

- предоставяне на възмезднна финансова помощ от общинския бюджет на Сдружение "Местна инициативна група Куклен - Асеновград" за управление на Стратегия за водено от общностите местно развитие на територията на Общини Куклен и Асеновград, одобрена за финансиране по подмярка на ПРСР 2014 - 2020
- даване на съгласие за ползване на част от натрупаните средства представляващи отчисления за депониране на битови отпадъци на Регионално депо за неопасни отпадъци в размер на 4 773 344 лв. с вкл. ДДС, за изграждане на обект: "Регионален център за обезвреждане на твърди битови отпадъци за общините Асеновград, Първомай, Садово, Куклен и Лъки - Втори етап - изпълнение на клетка 2 за битови отпадъци 5 и клетка 2 за строителни отпадъци"
- предложение за отпускане средства за изработване на ръчно резбован иконостас с шест икони за параклис „Св. св. Кирил и Методий”

Целият проект за дневен ред може да бъде видян на официалния сайт на Община Асеновград.

Asenovgrad.NET ще излъчва сесията живо. Можете да я проследите в секцията “Мултимедия”.


Източник: asenovgrad.netКоментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Asenovgrad.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 21.01.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини