Вандалските прояви в Смолян продължават: измъкнати цветя от кашпите и разрушена детска площадка

Изображение 1 от 4

    Вандалските прояви в областния град  продължават.  След като Смолян беше засаден с цветя, гледка като тази на измъкнатите от кашпите цветя до Съдебната палата е обичайна. Независимо, че община Смолян обяви, че дава безплатно разсад, по-добре е явно да се измъкват цветята. 

    За пореден път обект на нападение е детската площадка в Кетевска махала в Райково. След като миналата година беше изкъртен баскетболния кош и бяха повредени съоръженията по площадката, община Смолян ги ремонтира. Сега пейките са зверски изпочупени, по-скоро от тях има само останки, премахната е и част от оградата, а кошчето за боклук е изкъртено и откраднато. Миналата година ръководството на община Смолян занимава и полицията с този проблем, а гражданите живеещи там нямаха спомен кой може да го е извършил. Площадката беше ремонтирана и сега пак е в ужасно състояние. Вижте снимките за сравнение.

    Община Смолян се обръща за пореден път с призив към гражданите да подават сигнали за подобни вандалски прояви и да не бъдат безразлични към тях, защото в това имущество са вложени парите на всички данъкоплатци.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини