Футбол по руски. Премиерите през юни на National Geographic

Мегаструктури от Втората Световна: Източният фронт (Nazi Megastructures: Russia's War) (3х60)
Четвъртък, 21 юни от 22:55
Премиера през юни

Това е историята за опитите на Хитлер да ликвидира руския народ и да осигури повече пространство за своята по-висша арийска раса. От портите на Москва и обратно до сърцето на Берлин, това е унищожителен конфликт, достигнал кулминацията си при падането на Третия райх. Поредицата разкрива лукавите стратегии, военните технологии и защитните мегаструктури, създадени по време на войната между тези два гиганта.

Футбол по руски (Extreme Football Russia) (1х60)
Събота, 2 юни от 21:55
Премиера през юни

Русия е най-обширната страна в света и с един от най-разнородните по състав народи. Този филм ще покаже многоликата и голяма държава по начин, по който никога не сте я виждали досега – през призмата на футбола. От топката от еленова кожа в ледения Сибир до младежите на Петербург, които играят футбол на мотори – това е Русия в цялата си футболна слава.

Вини Джоунс: Мъжкари в Русия (Компилации) (Vinnie Jones Russia's Toughtest – Compilations) (3х60)
Събота, 23 юни от 21:55
Премиера през юни

През 2018 г. Русия за пръв път ще бъде домакин на Световната купа по футбол, но National Geographic вече е събирал Русия и футбола на едно място. Компилацията „Вини Джоунс: Мъжкари в Русия“ показва най-доброто от пътуването на силния футболист из Русия. Където мине, той започва работа на най-предизвикателните места. Вини ще опита да бъде бодигард на московския елит, рибар в суровото Баренцово море и член на ловна дружина в Сибир. Докато това се случва, той ще изпита от първа ръка крайностите на Русия и народа ѝ и ще разкрие на зрителите тази удивителна страна.

Марадона отблизо (Maradona Confidential) (1х60)
Неделя, 3 юни от 20:55
Премиера през юни

Има хора, които са се превърнали в митове, истински икони на своето време. Но иконата, по дефиниция, е обгърната в мистерия, тя е недостижима и неопределена. „Марадона отблизо“ разказва историята на Диего Марадона, най-великия футболист на всички времена. Той е световна знаменитост, известна не само с уменията си на терена, но и със своята арогантност, откровеност и че никога не се съобразява с правилата. Мъж с божествен талант, който често предпочита да царува в ада. Поредицата ще надникне в най-спорните и вълнуващи години от кариерата му, разказани от най-близките му хора и допълнени от богат архивен материал. „Марадона отблизо“ е пътешествие из най-интимните кътчета на съзнанието на едни от най-силните, култови и влиятелни личности на нашето време. Интервюираните са хора от вътрешното му обкръжение, готови да обрисуват непоказан до сега, човешки и детайлен портрет на протагониста.

 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини