BlackBerry KEY2 с физическа клавиатура (видео)

За някои потребители физическата клавиатура е от съществено значение, други тепърва откриват предимствата да имаш много бутончета на разположение. Във всеким случай модели с клавиши не се появяват често.

TCL - китайската компания, която отговаря за изграждането на BlackBerry сега, се е опитала да изчисти всички забележки към миналогодишния модел  KEYOne. Според анализаторите в бранша изненадващото е колко елегантен е крайният резултат.

Наскоро обявеният BlackBerry KEY2 изглежда ще е най-мощният и гладко работещ BlackBerry с Android досега. Да, 100% Android ™ и достъп до над милион приложения в Google Play. По-добър контрол на личните данни и това, до което имат достъп приложенията е гореща тема, и във видеото е показано как става това в новия BlackBerry KEY2. Все пак всички се притесняване, че някой получава достъп до камерата или микрофона на устройството ни, без да знаем.

Освен с физическата клавиатура, която във втората версия на модела е с изцяло нов дизайн, BlackBerry KEY2  се гордее с устойчивия на удар дисплей Corning® Gorilla® Glass и батерия , която издържа до два дни. резолюцията на 4,5-инчовия екран е 1620 x 1080 пиксела.

Това е първият смартфон BlackBerry с двойна основна камера. Тя е с 12 MP резолюция. 
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини