„Много шум за нищо“ в Асеновград

Изображение 1 от 2

    Постановката е една от най-успешните и дълголетни постановки на Театър +Българска армия" през последните 20 години. От премиерата й през 1997 г. до днес са я гледали над 250 хиляди зрители, а няколко поколения артисти преминават и си препредават образите. В световен план вече 400 години "Много шум за нищо" покорява и заразява с дръзкото младежко привличане, с любовно опиянение, без да спестява болката и слисването, когато това опиянение свали лъжливата си лекомислена маска. Комедията се издига до философското познание за човешката природа и за любовта и не престава да вълнува зрителите. “Много шум за нищо” е текст за невъзможността любовта да се случи, да се постигне, да се разкаже.

    В представленията на "Много шум за нищо" изгряха звездите на Иван Радоев, Стефания Колева, Камен Донев, Георги Къркеланов, Анастасия Ингилизова. С тази постановка актьорът Стефан Вълдобрев се заяви и като композитор – именно за нея той пише хитовата си песен „Рай“.

    Да се насладим на цяла палитра от емоции ще имаме възможност съвсем скоро и в Асеновград. Представлението ще бъде в читалище „Родолюбие“ на 19 юни от 18:00 ч. Билети се провадат на касата на читалището, цените им са 10 лв. и 12 лв. Възможна е предварителната им резервация на телефони 0331 6 25 86, 0898 29 39 51 или на фейсбук страницата на ИК "Вер-ди Арт".

    В "Много шум за нищо" участват Иван Радоев, Анастасия Ингилизова, Евелин Костова, Милен Миланов, Гергана Данданова, Георги Къркеланов, Веселин Ранков, Мимоза Базова, Ненчо Илчев, Александър Дойнов, Мирослав Пашов, Стойко Пеев, Асен Кобиларов, Калин Иванов, Йордан Ръсин, Деян Георгиев.

    Постановката е на Красимир Спасов, музика - Стефан Вълдобрев.

    Източник: asenovgrad.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини