„Арда“ с първа тренировка за сезона

Футболиститена „Арда“ (Кърджали) направиха първата си тренировка з ановия сезон.

Общо 25 футболисти взеха участие в тренировката, като в нея се включиха всички новопривлечени футболисти до момента, а именно Веселин Марчев, Георги Андонов, Венцислав Бенгюзов, Архан Исуф, Милен Стоев, Румен Сандев, както и бразилецът Лукас Уйлян Крузейро Мартинс. Поради проблеми в глезена Атанас Чепилов тренираше самостоятелно. Тренировката бе наблюдавана от президента на клуба инж. Петър Пешев.

Треньорът на „Арда“ Елин Топузаков сподели, че амбицията му е да направи добър и качествен отбор с новите футболисти. „Радва ме, че публиката и  феновете в Кърджали се гордеят с отбора си. Трябва да постигнем възможно най-много победи в новия шампионат и в края на сезона, ако сме заслужили място в челото, да изпълним целта, която ръководството постави, а именно да влезем при професионалистите в Първа лига“, заяви Топузаков.

„Арда“ заминава на подготвителен лагер в  Банско на 20 юни, като „сините“ ще останат там до 6 юли. Това е първият етап от лагера, след което на 9 юли отборът отново ще замине в Банско, като този път ще останат до 17 юли.

До началото на първенството във Втора професионална група, възпитаниците на Елин Топузаков са договорили и контроли с „Ботев“ (Враца),  „Поморие“, „Септември“(София), „Кариана“ (Ерден), „Хебър“ (Пазарджик) и „Ботев“ (Гълъбово).

Първенството на Втора професионална лига щезапочне на 28 юли 2018 г. В първата си среща възпитаниците на Елин Топузаков гостуват на тима на „Кариана“ (Ерден).

 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини