Най-красивата руска фенка се оказа порно звезда

Руската красавица, най-горещата фенка на трибуните на Световната купа 2018, чиято снимка обиколи света, се оказа порнозвезда, пишат руски медии, като се позовават на The Sun. Зорки потребители я намерили на сайтове за възрастни. 

Портретът на момичето по късо потниче с надпис Russia, с кокошник (руска народна украса) на главата и с две флагчета в ръцете, е заснет по време на церемонията за откриването на Световното на стадион „Лужники“. Редица издания нарекоха младата жена най-красивата руска фенка. 

Но потребители бързо разкриха самоличността ѝ, след като тя се появи на мача между Русия и Египет във вторник, 19 юни. Оказва се, че руската красавица е 28-годишната Наталия Немчинова, и тя е известна порнозвезда. Играе във филми за възрастни както под истинското си име, така и под псевдонимите Наталия Андреева, Делайя Джи, Даника, Аманда, Ася и Анабел.

В порносайтовете Наталия била описана като разкрепостен модел и звезда на суинг партита. Тя започнала да се снима през 2016 год., първо за Playboy. Потребителите установили и че Наталия е билa  „Мис Москва 2007“ и е страстен футболен фен. В предишни нейни снимки тя е на трибуните на Европейското във Франция през 2016 год.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини