„Ваканция в библиотеката“ тече с пълна сила и много настроение в Асеновград

    Днес в ГБ „Паисий Хилендарски“ се състоя рубриката „Гласът на публиката“, част от тазгодишната забавно-образователна програма. Децата се забавляваха с модерните хип-хоп песни, пяха, танцуваха и участваха в арт работилница като си изработиха по две апликации. Планираната лекция на тема „Национален парк Пирин“ бе изнесена вчера. Тази година акцентът е върху обектите от България включени в списъка на ЮНЕСКО.
    Броят на записалите се момичета и момчета за „Ваканция в библиотеката 2018“ вече гони 200 и дори се очаква да го надхвърли. Освен традиционните арт-работилници и рубрики децата ще имат възможността да програмират с робота Финч и да се запознаят с българската народна шевица, като част от проекта „Назад към корените“ към Фондация „Пловдив 2019“. В програмата отново е включен курс по Photoshop, който се ръководи от доброволеца Христо Коватлиев. Изненадата това лято ще е Химическо шоу.  
    Заниманията, включени във Ваканция 2018, се провеждат всеки вторник и четвъртък от 10:00 ч. Изключение е курсът по Photoshop. Той започва в 17:00 ч.

     

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини