Упоили Таско Ерменков и семейството му и обрали дома им. За втори път

Ограбиха дома на Таско Ерменков за втори път. Това съобщи депутатът, като посочи, че крадците вероятно са упоили семейството му. 

Обирът се случил през нощта, но никой от членовете на семейството не се събудил, включително и домашният любимец, който по думите на депутата винаги реагира на движенията във входа.

"Вратата на апартамента се заключва четворно. Престъпниците са влезли в коридора и в хола на апартамента, като са взели чантите с документи, пари и други ценни неща, пояснява Ерменков в писмо към медиите. Полицията, която извикахме към 08.30 часа, когато видяхме, че вратата е притворена, предположи, че ние и кучето сме били обработени с газ", посочва Ерменков в писмо, разпратено до медиите. 

Взломът се случил в 2.30 часа на 3 юли. 

"От изчезналите неща особено подозрителен е фактът, че от портмонето на съпругата ми, която преди три дни се беше върнала от Москва, където посети болния си баща, са взети пари в брой, а от кредитните карти в портмонето й само нейните руски банкови социални карти, на които тя получава руската си пенсия от 55 год. възраст и социална карта. На тези сметки има броени рубли (равностойност 100 долара) и тези карти могат да се ползват само в Русия. До тях в портмонето й бяха и българските карти, които не са взети. Не са взети и българките карти на другите членове от семейството. Най-подозрителното е, че миналата година на в началото на март от чантата на съпругата ми бяха откраднати пак нейните руски карти и аналогична сума на тях (и пенсионна банкова карта на баща й от Сбербанк – при това невалидна, с изтекъл срок). Те са били намерени от полицаите от 05 РУ-СДВР почти веднага – на 20 март. Но й бяха върнати от полицаите чак в края на юли 2017 г. Тогава, както и сега при кражбата, в портмонето й имаше и български карти", пише Ерменков. 

Източник: novanews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини