Неузнаваем Джим Кери в черния комедиен сериал „Kidding“

Тази есен се очаква премиерата на новия сериал  "Kidding“ с Джим Кери. Освен като изпълнител на главната роля, 56-годишният актьор е и съпродуцент на черната комедия.

Кери представи новия си проект по време на престур на Асоциацията на кинокритиците в Лос Анжелис, заедно с колегите си Катрин Кинър и Джуди Грир и режисьора на сериала Мишел Гондри

Сериалът разказва историята на тв водещия Джеф, известен като мистър Пикълз, който ръководи многомиллионната бизнес империя в детската телевизия. За подрастващото поколение американци и техните родители мистър Пикълз е символ на доброта и мъдрост в променящия се свят. Но в реалния живот Джеф е абсолютно безпомощен да се справи със своите семейни проблеми. Когато жена му, двамата му сина, сестра му и баща му са в конфликт, той не отркива нито басни, нито приказки, които да му помогнат да се справи. И кризата започва бавно го подлудява.

За ролята на Джеф, Кери обяснява пред  Deadline: „Идеята за идентичността на личността, търсенето на това, кой сте всъщност, какво всъщност е истинският човек - тези теми винаги са ме привличали."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини