Борисов прие края на многонационалната подготовка в „Ново село“

    Министър-председателят Бойко Борисов поздрави за изключително добрите резултати участниците в многонационалната съвместна подготовка „PLATINUM LION 2018”.
     
    За първи път процесът по планиране и провеждане на подготовката е изцяло отговорност на Сухопътните войски на Република България. „Поздравявам българското командване, за първи път планират, ръководят и са се справили прекрасно с това мащабно занятие“, отбеляза премиерът Борисов по време на заключителната церемония, която се проведе на Учебен полигон „Ново село“.
     
    „Едно прекрасно съоръжение за подготовка, тренировка и възпиране е съвместната ни база, която заедно с американските колеги имате възможност да използвате тези дни“, добави министър-председателят.
    „С тези учения ние променяме мисленето, учим се да воюваме заедно, да се отбраняваме и да гарантираме сигурността не само на Балканите, на нашите граждани, а и на Черноморския регион“, каза в заключение премиерът Борисов.
     
    Haskovo.net
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ев
      ЕВРОАТЛАНТИК
      2 0
      14:55, 9 авг 2018
      Този фалшив генерал Бойко като какъв е служил в армията та дава оценка на армейско учение Вероятно е бил редник или ефрейтор Разбирам да беше пожарникарско учение да говори но на армейско---------- Нерде армия нерде пожарна
      • Ex
        extraterrestrial
        2 0
        20:09, 9 авг 2018
        Мъдрият договор на генералът Тиква с Македония започна вече да ни се връща.
    Последни новини