18 °C

Турската романтична комедия „Любов в спешното отделение“ тръгва премиерно по AXN

След всички турски драми, които покориха зрителския интерес на родна територия, най-после на хоризонта се появява и една романтична комедия.

„Любов в спешното отделение“ е свежата, цветна и забавна история на двама млади лекари, чиито съдби се преплитат в една съдбовна сутрин.

Синан е успешен млад лекар, който работи в спешното отделение на голяма болница в Истанбул. Той живее сам и се наслаждава на свободния си, лишен от събития, които да нарушават спокойствието му живот.

Но в една прекрасна утрин, сънят му е смутен от една шумна червенокоска, която се опитва да се нанесе в апартамент наблизо, като също така не поропуска да блъсне колата му със своята. Убеден, че това е един от най-ужасните дни в живота му, Синан се надява никога повече да не среща това кошмарно момиче.

Когато отива на работа в болницата, Синан разбира, че има прикрепен стажант-лекар, когото трябва да обучава, и с когото да работи в непосредствена близост.

Можете ли да познаете кой е новият доктор в болницата? Познахте – кой друг ако не същата девойка, която съсипва сутринта му! Името ѝ е Нисан, тя е много сладка и мила, но също наивна и непохватна. Сега, Синан и Нисан трябва да работят рамо до рамо и да спасяват човешки животи в спешното отделение...

Ще успее ли Нисан да се адаптира към живота в Истанбул? Как ще се справят помежду си тези два различни характера и дали няма да отидат по-далеч от професионалните и чисто приятелски отношения?

Не, че самото заглавие не подсказва прекрасно, но за да разберете какво ще се случи, гледайте от 16-ти август всеки делничен ден  от 17 часа по два епизода от турската романтична комедия „Любов в спешното отделение", само по AXN.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини