13 °C

Ювентус тръгна с драматична победа в дебюта на Роналдо

Шампионът на Италия Ювентус тръгна с победа на старта на сезона в Серия А, който мина под знака на дебюта на Кристиано Роналдо. "Бианконерите" сломиха съпротивата на Киево във Верона с 3:2, след като изоставаше в резултата с 1:2.

Попаденията за Юве реализираха Сами Кедира в 3-ата минута, Леонардо Бонучи в 75-ата и Бернардески в третата минута на добавеното време. Между тези попадения Степински реализира в 38-ата минута, а в 55-ата минута Мануеле Джакерини реализира дузпа, отсъдена пресилено за нарушение срещу него.

Кристиано Роналдо игра на добро ниво, като отправи доста удари към вратата на Киево, но стражът Стефано Сорентино се намесваше добре. До драматичния успех в добавеното време можеше и да не се стига, но гол на Ювентус беше отменен след консултация със системата VAR.

Стражът Сорентино изгуби съзнание след сблъсък с Роналдо, след което Киелини прати топката с глава в мрежата. Реферът обаче отсъди нарушение в атака и отмени гола. Още в първата атака след подновяването на играта Ювентус стигна до победен гол, дело на Бернадески.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Na
    nasko
    0 0
    16:44, 19 авг 2018
    как може да падате толкова ниско!случаен виц!случайни неща няма,всяко си има име - цинизъм,простотия и т.н. жалко,твърде жалко...
Последни новини