Втора катастрофа тази сутрин на магистрала "Тракия"

Втора катастрофа е станала тази сутрин на магистрала "Тракия". За това съобщава "Фокус", като се позовава на говорителя на ОДМВР в Пазарджик Мирослав Стоянов.

По думите му камион се е ударил в друг товарен автомобил, който преди това предизвика задръстване на магистралата. „Няма пострадали хора, но движението се осъществява само в едната пътна лента. Мястото се регулира от екип на „Пътна полиция“, уточни Стоянов. 

При първия инцидент са се ударили автомобил с платформа и друг лек автомобил, като при инцидента превозваната лека кола падна и се обърна на пътното платно.

„Движеща се зад него лека кола се удря в гърба на платформата, в резултат, на което превозвания лек автомобил пада и се обръща на пътното платно на магистралата. За радост няма пострадали хора. При инцидента са нанесени само материални щети“, коментира говорителят на полицията в Пловдив.

По думите му обърналият се на пътното платно лек автомобил вече и преместен и движението постепенно се нормализира. Причина за образувалата се колона от автомобили в посока към столицата е по-натоварения трафик.

„Шофьорите трябва да спазват дистанция и да преминават през проблемния участък с повишено внимание“, каза още Стоянов.

Движението се осъществява само в изпреварващата лента при км 69 в посока София на магистралата.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини