Поздравления, цветя и емоции за първия учебен ден

Букети цветя, приветствия към ученици и учители, пожелания за здраве, успех и високи върхове в обучението. Това са само част от емоциите и проявите за първия учебен ден във всяко училище. Училищата в Смолян са готови за посрещането на учениците, както и на първолаците, които за пръв път прекрачват училищния праг. поздравления изпратиха депутатите от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев, както и областния управител Недялко Славов.

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ НАЧАЛОТО НА НОВАТА 2018-2019 УЧЕБНА ГОДИНА

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, Откриваме новата 2018-2019 учебна година и с радост отбелязваме, че в днешния ден първият училищен звънец ще бие за пореден път във всички учебни заведения в област Смолян!

Вие ще посрещнете своите възпитаници, някои от тях за първи път ще прекрачат прага на училището, и през идните месеци ще полагате усилия да давате основа и обогатявате не само техните знания и умения, но и ще допринасяте за личностното им развитие. Използвам случая да Ви поздравя за добрите резултати, които учениците от област Смолян трайно показват както на зрелостните изпити, така и при приема във висшите учебни заведения! Това е неоспорим показател, доказващ, че в региона ни образованието е на почит и тук с децата ни работят компетентни кадри в сферата на образованието!

Пожелавам Ви настъпващата 2018-2019 учебна година да бъде успешна, постигнатите високи резултати да Ви мотивират и да Ви носят удовлетворение и радост!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, Днес вие ще влезнете отново или за първи път в класните стаи с вълнение и малко носталгия по отминалата лятна ваканция! Тук ще научите много нови неща – ще придобиете нови знания и умения, които ще ви бъдат полезни за в бъдеще, ще създадете нови приятелства и ще затвърдите стари!

Понякога уроците ще бъдат трудни и не всичко ще бъде игра и забавления, но не пренебрегвайте учението, защото за усилията, които полагате в училище, ще бъдете възнаградени! Бъдете старателни и любознателни, уважавайте своите учители, защото те ви даряват най-ценното богатство – знанието!

Пожелавам ви здраве, много успехи и щастливи дни, които да изживеете през новата 2018-2019 учебна година!

НА ДОБЪР ЧАС! НЕДЯЛКО СЛАВОВ, Областен управител на област Смолян

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини