"Диагноза: Гений" - акценти по DOCUBOX през октомври

Оптималният подход 
ВТОРНИК, 20.10 / 19:30
Кое е най-известното в света руско изобретение? Жокер: не е матрьошката, балалайката или дори водката. Руското изобретение познато във всяка държава, на всеки континент е AK-47. Думата вдъхва страх в някои и уважение в другите. Някои я произнасят с благодарност, че е спасили живота им в битка. Присъединете се към пътуването до фабриката, в която се прави това легендарно оръжие, считано за част от наследството на Русия.

Диагноза: Гений
ВТОРНИК, 23.10 / 20:00
През последните 2000 години светът е бил свидетел на 4000 гении. Именно те са двигателите на прогреса. За да продължи той обаче е важно да продължава да има такива хора. Ето защо, днес блестящите умове са търсени из целия свят. Умове се „купуват и продават“, обучават се деца-чудо и дори има опити за ин витро създаване на гении. Междувременно психиатрите категорично предупреждават, че гениалността е неизправност, отклонение от нормата. Търсенето на необикновени умове и начини за тяхното създаване е опасен път, който може да отведе и до бездна на лудостта ...

Химия - Формула за разоръжаване
СЪБОТА, 27.10 / 20:00
Големи количества химични оръжия са съхранявани в запас във военни депа за запас в Русия, САЩ, Либия, Албания и Индия. Тези смъртоносни амуниции са обект на интерес от терористичните организации, но и опасност за страните-собственици. Тяхното съхранение не е лесно, а унищажаването им дори по-трудно. Конвенцията за химическите оръжия е подписана през 1997 г. Гледайте документалния филм, за да разберете още редица интересни неща по въпроса..

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини