Срещата Хабиб Нурмагомедов - Конър Макгрегър завърши с масов бой (видео)

На турнира UFC 229, в главния бой Хабиб Нурмагомедов задушава Конър Макгрегър в четвъртия рунд. След това той прескача огражденията и започва да се бие с екипа на ирландеца. 

В последвалото масово меле се включват мениджърите на Нурмагомедов и негови приятели Трима са задържани, включително мениджъра му Ризван Магомедов.

В резултат съответната комисия на щата Невадя ще решава дали Нурмагомедов ще бъде глобен или дисквалифициран. Във втория случай той може да бъде лишен от титлата си. Това важи и за останалите, излезли в клетката, ако са от UFC, какъвто е действащият боец Зубайра Тухугов. Вероятно те няма да получат повече битки в UFC.

Хабиб Нурмагомедов не е получил пояса си. Непобеждаваният 30-годишен боец по смесени бойни изкуства, борба, самбо, джудо, кикбокс, свободна борба се наложило да избяга от залата.  Руският ММА боец е от аварски произход, родом от Дагестан. Има 27 поредни победи в ММА веригата UFC. На пресконференция той казва:

"Защо всички говорят само за моя скок от октагона? Защо никой не казва как Конър нападна автобуса и реално можеше да убие някого. За това как той оскърбяваше семейството ми, религията ми, нацията? Медиите променят MMA света. Казвах, че искам да се въведат промени в този спорт. Не трябва така да се говори за религията, за лични неща, защото това не са теми за обсъждане. Прости ми щат Невада, простете зрители. Но аз съм шампион днес, аз отстоях титлата в честен бой."

"Аз наказах Конър за думите му. Казах, че ще променя всичко и го промених. Сега трябва да тръгвам, защото, сигурен съм, че ще ме накаже баща ми" 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини