"Меден месец на път" в Асеновград

Британски документален филм от 2014 г. е следващият, който асеновградчани, настроени авантюристично и обичащи седмото изкуство, ще могат да проследят в рамките на кинофестивала “Кино за пътешественици”.

„Меден месец на път“ е 82-минутна лента, заснета от младоженците Майк и Алана Клиър. Двамата решават да подложат брака си на изпитание, като заминат на сватбено пътешествие - 31 000 км върху седалката на мотор, от Аляска до Аржентина. За 207 дни по пътя си срещат 116 двойки - от ортодоксални християни и полигамни протестанти, до суингъри и порно актьори. И всички те им дават своите брачни съвети. Приключенията на млладоженците Клиър ще можем да гледаме на 11 октомври от от 18:30 ч.

„Кино за пътешественици” ще продължи до 22 ноември. Прожекциите са всеки четвъртък в зрителната зала на Стария съвет (ул. „Цар Иван Асен II” 38). Цената на билета е 4 лв.

Следващата прожекция ще е на 18 октомври. За тогава организаторите са предвидили австралийскиата документална лента “Пътят Камино и нетипичните пилигрими“.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини