Убиецът Северин във Фейсбук е Селайдин Ремикса (Снимки)

    21-годишният Северин Красимиров се подвизава в социалната мрежа като Selaydin Remiksa. От неговите и на онлайн приятелите му коментари става ясно, че пишат предимно на турски език. Северин има и още няколко профила със същото име.

    Тази сутрин на извънреден брифинг от сградата на Министерски съвет вътрешният министър Младен Мариново официално потвърди, че за убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе  е арестуван Северин Надеждов Красимиров. По думите му ДНК-то на Северин (Селайдин) съответства на 100% с откритото на място.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Уж
      ужас
      17 -1
      13:11, 10 окт 2018

      Пет пари не давам дали говори на цигански или на турски.Почвам да мисля че германската полиция сериозно трябва да се занимае с българските ц*****, щото нашата не може да се занимае с тях.Те станаха опасни вече и за Европа.Разграждането на България коства все повече и на самите европейци.То много хубаво като са отворени границите и като прибирате всичката кадърна младеж, обаче и циганите ви пристигат на талази, на талази.

    • 2
      Ха
      Хасково
      19 0
      13:27, 10 окт 2018
      Растрел публично на циганина
    • 3
      Aa
      aant
      4 0
      17:26, 11 окт 2018
      Севрин или Селяйдин все същия ******* си е. И много ли е важно това? До кога ще ни занимават с тези малоумници, чиито права нямат край и вилнеят безнаказано из цялата страна? Крайно време е да бъдат поставени, където им е мястото. Или да стоят затворени в гетата си или да станат хора.
    Последни новини