„Angry Birds 2“ ще долети през лятото на 2019 г.

По-рано от очакванията ще видим продължението на „Angry Birds: Филмът“. Анимационният хит се очакваше през есента на 2019 г., но сега става ясно, че ще го гледаме в края на лятото. Новата му премиерна дата е 16 август.

Оригиналният филм излезе през 2016 г. и се превърна в една от най-успешните анимации с приходи над 352 милион долара. Така логично бе обявено, че се подготвя нейното продължение. Все още не знаем нищо за сюжета и как ще се развият отношенията между ядосаните нелетящи птици и досадните прасета.

Бил Хейдър, Джейсън Съдейкис, Дани Макбрайд, Джош Гад, Питър Динклидж, Еухенио Дербес и Аквафина ще озвучават част от популярните герои. Припомняме, че „Angry Birds: Филмът“ бе озвучен на български с гласовете на Слави Трифонов, Иво Сиромахов, Краси Радков, Албена Михова, Александра Сърчаджиева и Георги Милчев – Годжи.

Явно идеята за променената дата на премиерата е свързана с това новата анимация да избегне сблъсъка с друго продължение – на хорър хита „То“, която се очаква да счупи рекордите през септември 2019 г. Така обаче „Angry Birds 2“ ще попадне в компанията на друг филм на ужасите – новата версия на „Гняв“, която също за момента е с премиерна дата на 16 август.  
 

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини