Подлезите в Хасково с видеонаблюдение срещу вандали

Изображение 1 от 5

    В трите действащи подлеза в Хасково са монтирани по две камери за видеонаблюдение, съобщиха от общината. Това са съоръженията срещу училище “Св. Иван Рилски”, до завод “Мир” и в “Орфей”. Камерите са записващи, а в центъра за видеонаблюдение в общината ще може да се следи обстановката там в реално време.

    “Само преди няколко дни бе измит подлезът до училище “Св. Иван Рилски”, а днес вече отново е в лошо състояние. Камерите са мерки срещу вандали, които цапат и рушат”, обясниха от администрац;ията. Оттам допълниха, че е сменено и неработещото осветление в подлезите.

    “При прояви на вандализъм ще изпратим записите от камерите до всички медии в Хасково”, заканват се от общината.

    Оттам допълниха, че са разговаряли с школи по рисуване в областния град за евентуално художествено изрисуване на подлезите. “В момента се преценява каква боя да бъде използвана, за да бъдат рисунките трайни”, допълват от администрацията.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Мн
      много добре обаче
      9 -1
      16:46, 19 окт 2018

      На мен ли само така ми се струва че са на ниско?Няма ли да ги открадат?Хубаво помислихте ли?

      • Jo
        John
        6 0
        17:15, 19 окт 2018
        давам им седмица!
    • 2
      Кв
      кварталец
      17 -2
      16:56, 19 окт 2018
      Недейте да рисувате ,ами оправете тази пукнатина и стълбите .Измили сте го един път ,ами ще го подържате.затова е ЕКОПРОГРЕС, затова плащаме данъци,за това ви даваме тези тлъсти заплати.Нали имате видеонаблюдение защо го сложихте,хванете вандалите.
    • 3
      00
      0000
      4 -1
      14:02, 20 окт 2018
      От основен ремонт имат нужда подлезите, а не от рисунки
    • 4
      Гр
      Грацданин
      1 0
      05:11, 21 окт 2018
      Замислете се малко Всеки Подлез в Града има Нужда от Ремонт трябва да се сложат огради вечер да не може да се минава защото го ползват като тоалетна и за други цели и като минете през него не може да се диша защото смърди отвратително то до Жп-Загарата си го заебахте да се наводнява и него никво потдържане ! Вместо Първо да започнете да ги ремонтирате те слагат видео наблюдение ! При положение че ви ясно много добре какво ще стане с него до най-късно един месец !
    Последни новини