Три коли се нанизаха една в друга на изхода на Хасково към Кърджали

Изображение 1 от 6

    Верижна катастрофа с три леки автомобила стана в петък малко преди 18 часа на пътя за Кърджали. Инцидентът стана малко след кръговото на изхода на Хасково, в ремонтираната лента за движение. Другата лента е все още в ремонт.

    Първият автомобил – БМВ със смолянска регистрация, намалил скоростта заради друга кола, чийто водач се колебаел накъде да поеме. В бавареца се забил  хасковски опел, а в него - кърджалийски  фолксваген.

    Няма пострадали при катастрофата, няма и употреба на алкохол от водачите. Движението по трасето бе силно затруднено.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ка
      Калчева
      48 -4
      19:05, 19 окт 2018
      Родопски мишмаш - смолянска, кържалийска и хаскьойска коли в едно..
    • 2
      Ба
      Бай Колю
      8 -3
      19:52, 19 окт 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Ба
        Бай Колю
        16 -1
        20:51, 19 окт 2018
        Аз не видях обиднo, расистко или нецензурно съдържание,но поне се радвам че си оправихте грешката.
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      28 -5
      21:20, 19 окт 2018
      Бай Кольо,аршина на **** не мери еднакво.Ако си наругал някой скапан ГЕРБаджия- това е "нецензурно и обидно".Ако напсуваш президента ,това е похвално.
    • 4
      Ма
      мастикаджия
      6 -5
      09:44, 20 окт 2018
      В сайта има дежурен да чете постовете на Мастикаджията и да ги търка.Щатна цензура.Егати комплексарите.
    • 5
      Ки
      КИРЧЕВ - ТАНКИСТ
      6 -3
      15:01, 20 окт 2018
      МАСТИКИЧ защо се чудиш ами те са герберчета и в едната ръка държът ИБРИКЯ а в другата КЪРПАТА И мият и бършат знаеш какво
    • 6
      Фи
      филип пешев
      1 0
      20:20, 22 окт 2018
      "Първият автомобил намалил скоростта заради друга кола, чийто водач се колебаел накъде да поеме..." Ей този водач е търсил разклонението за с.Манастир, което не беше маркирано! Бях непосредствено след ударените и станах възмутен свидетел на неадекватните действия на патрула от двама в униформа и дежурният цивилен свидетел. Те трябваше да сложат и някакъв ред на разстроеното от произшествието движение, не само да съставят съответните документи с потърпевшите! А те просто седнаха в патрулката / с номер 2608 / да си починат от направеното усилие. В това време десетките коли от двете страни на произшествието просто нахлуха в платното по което тече ремонтът, а други хванаха пътя през полето, където пресичайки колоната от Кърджали пак предизвикаха произшествие със смачкани калници... Помолихме полицаите да направят най-простото нещо - да спрат за малко едната колона, за да може другата да освободи платното, но единият се нещо докачи и взе просто да заплашва със съд и палка - ти ли ще ми нареждаш какво да правя...и се прибра на почивка в патрулката! Все пак изглежда предлаганото се видя добро решение за обстоятелствата, та трафикполицаите от КАТ все пак спряха едната лента и всичко се оправи бързо. Може би за да се размърдат все пак помогнаха и клаксоните на изнервените хора...

    Случаен виц

    Последни новини