Кърпят „Раковски“ след авария, затвориха булеварда за движение

Изображение 1 от 3

    Булевард „Раковски“ в Хасково е временно затворен за движение на автомобили днес. Причината е изкърпване на асфалтовата настилка, разкопана заради авария през миналата седмица. Заради строителните дейности на служителите на ВиК движението на коли по е спряно по едното платно на „Раковски“ в посока центъра на града - от кръстовището с улица „Дунав“ до кръстовището с булевард „Съединение“. Затворена е и уличката край НОИ, която води към „Раковски“.

    От ВиК-Хасково обясниха, че както обикновено са изчакали да слегне насипът след отстраняване на аварията и едва тогава изкърпват асфалта. От водното дружество допълниха, че работата на място ще отнеме около час, след което движението ще бъде възстановено. Не се налага спиране на водата в района.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ко
      Кошев
      10 0
      13:33, 23 окт 2018
      Не знам за "Раковска", ама снимайте какво става на "Георги Кирков",там където и "Хасково нет" е правил фотоси на вдигнати коли до един контейнер за смет. Сета контейнера го няма, а боклуците са на тротоара. първо помислих, че са обичайните заподозряни, но като се замислих ми дойде наум, че може да е някой нещастник да си отмъщава, дето са му вдигнали колата с паяка. И какво излиза, когато е да се направи мръсотия на гражданите общинска полиция действа бързо и ефикасно. Но не може да се справи, когато откраднат цял контейнер. Ех, Община, Община, родна ти наша.
    • 2
      Ми
      митю клявката
      12 -7
      13:47, 23 окт 2018
      Туй не е новина,туй е ежедневие при управлението на герб!!!
    • 3
      Ми
      митю клявката
      4 -5
      15:41, 23 окт 2018
      Кой нещастен ********* ми сложи минус на коментара????Кооооой????
    Последни новини