Кобрата излиза за победа в събота (видео)

Преди големия боксов сблъсък в София, Кубрат Пулев беше гост в студиото на "Здравей, България". Той излиза за победа пред родна публика в събота. Как се готви боксьорът ни за мача с Фюри?

Пулев сподели, че времето по време на боксов мач тече по коренно различен начин. Това е един от най-тежките спортове, въпреки че има предпазни средства. Човекът срещу теб определя в голяма степен дали ще успееш да си починеш, каза още Кобрата.

"Важно е да си концентриран и целенасочен в това, което правиш. Когато излезеш на ринга трябва да си балансиран", категоричен беше Пулев.

Бокьорът каза, че по погледа на противника може да се прочете дали той изпитва страх или притеснение. Той сподели, че никога не е преживявал трудно загубите, защото те са част от спорта. Няма спортист, който да не е губил. По негови думи от загубата се учи повече, отколкото от победата.

"Хюи Фюри е сериозен противник. Той се е приготвил много добре и идва с голям екип. Негов треньор е баща му. Смятам, че той е много голяма личност. Значителна част от публиката ще го подкрепя. В залата определено ще бъде интересно", каза още Кобрата.

Пулев сподели, че неговия баща също е огромна движеща сила в живота му. 

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва 10 двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA

Източник: http://nova.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ри
    ринг
    3 0
    11:27, 25 окт 2018
    Не ми било кобра, най-ми било смок.
Последни новини