“Кино за пътешественици” в Асеновград: “С Тук-тук из Етиопия“ днес (Видео)

Филмът, предвиден по програма за тази вечер, е сниман през 2016 г. и е италианска продукция. 3 отбора и 3 моторикши - 18 пътешественици, готови да изминат 2500 км в дивото за 18 дни, без да знаят какво им предстои. Тръгват от Адис Абеба, за да стигнат чак до долината на река Омо и да се срещнат с африкански племена - с белязани жени, които са готови да понесат стотици удари, спазвайки местните традиции и с голи момчета, които прескачат биволи, за да станат мъже. Зад гърба им остават хиляди километри, изминати на три колела, по черните пътища на непозната земя. Каква е тяхната мисия? Да покажат на света как да живее „на бавни обороти“ и да докажат, че не е страшно понякога да се изгубиш насред пустошта.

Следващата прожекция в рамките на "Кино за пътешественици" ще е на 8 ноември. Тогава ще бъде показан “Вземи красивото с теб“ - филм за американците Брайс Лемън и сестра му Алиса, които продават цялото си имуществото и заминават, надявайки се за тях това да бъде едно духовно пътешествие по целия свят. Но това, което откриват, надминава очакванията им.

Прожекциите на филмите са от 18:30 ч. в зрителната зала на Стария съвет (ул. „Цар Иван Асен II” 38). Билетите са на цена 4 лв.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини