Китай ще финансира проекти за аномални феномени с европейско участие

    Китай е готова да финансира Алианс за проекти по изучаването и изследването на аномални феномени с европейско участие. Организацията ще работи и за разкриването пред обществеността на факти и документи, свързани с тези явления. Намеренията стават ясни по време на форум в Москва преди седмица. Това съобщи по време на двудневната международна научна конференция на тема „Контакт с извънземен разум – бъдеще на човечеството и смяна на парадигмата”, която започна в Хасково днес, един от лекторите - уфологът и бивш полицейски детектив, един от разследващите инцидента в Рендълшамската гора Гари Хеселин.

    Разговорите по темата продължават и целта е признаването на Организацията и от ООН. За целта обаче 30 държави трябва да влязат в този Алианс, посочи Хеселин.

    „Процесът по разкриване на документи, свързани с аномални феномени от държавите, е в действие. Вече нещата се размърдват и се прави възможното това най-после да се случи. Защото първата държава, която направи разкрития, със сигурност ще играе важна роля”, смята секретарят на италинската уфологична организация, който е един от двигателите на уфологията в Европа Роберто Пиноти.

    Според астрофизикът проф. Лъчезар Филипов, който също е присъствал на разговорите в Москва, до година-две процесът по учредяването на Алианса ще бъде завършен.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини