Кино за пътешественици: “Вземи красивото с теб“ в търсене на щастието (Видео)

През април 2009 г. американците Брайс Лемън и сестра му Алиса продават цялото си имуществото и заминават, надявайки се за тях това да бъде едно духовно пътешествие по целия свят. Но това, което откриват, надминава очакванията им. Те осъзнават, че от индианското племе Малеку и древните египтяни до съвременния свят, всеобщото търсене на щастие е това, което в крайна сметка ни обединява.

Заснет в 27 държави в продължение на 10 месеца филмът носи посланието, че най-важното нещо за всички нас е да намерим вътрешната красота. “Вземи красивото с теб“ е 6-ата поред лента от планираните общо 8 в програмата на “Кино за пътешественици” в Асеновград. Можем да я видим на 8 ноември.

Следващия четвъртък, 15 ноември, е ред на “Да нагазиш в Ниагара“ - съвместна продукция на САЩ, Канада и Мексико. Да нагазиш в Ниагра, да се потопиш в Ниагара или направо да се метнеш в Ниагара с кану-каяк – филмът ни представя мексиканеца Рафа и неговата подготовка за най-голямото предизвикателство в живота му – спускането по Ниагарския водопад. Залозите са буквално живот и смърт, а водата живее собствен живот и взема своите решения.

Всички прожекции на филми в “Кино за пътешественици” са с начален час 18:30 в зрителната зала на Стария съвет (ул. „Цар Иван Асен II” 38).

Цените на билетите са 4 лева.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини