Тази вечер "С обич за Ева" в читалище "Родолюбие"

Днес е големият концерт, в който творчески състави от Асеновград ще радват публиката със своите прекрасни изпълнения и същевременно ще са в помощ на малката Ева и семейството й. На сцената в читалище „Родолюбие“ ще видим Музейна музикална школа с вокален педагог Веселина Пашалиева, Клуб по спортни танци ”Асеновец” с треньор Дойка Апостолова, ЦПЛР ”Васил Левски” с ръководител Георги Атанасов, Весела Паламидова от ФГ “Надежда Хвойнева” с ръководител Стойчо Каранлъков, Танцово студио “Терпсихора” с ръководител Венета Янкова, ДТШ “Пловдивъ” с ръководител Йорданка Костова, ДФ “Индиго” с ръководител В. Калайджиева, “Арт Войс Център” - Пловдив с ръководител Румяна Иванова, ДФ “Косара” с ръководител Христина Филипова.

Билетите за благотворителната изява са на цена от 5 лева и могат да бъдат закупени преди началото на спектакъла, който е с начален час 18:00

Ева Евелин Чолакова (4 г.) страда от PNET/Ewing sarcoma (Сарком на Юинг), което е злокачествен тумор. Нужни са 50 000 евро за химиотерапия и лъчетерапия. Събраната към момента сума вече почти доближава поставената цел. В събирането се включиха стотици, ако не и хиляди българи - направен бе базар, дентални кабинети предлагаха ваучери, автомивка организира благотворителен ден, нощни клубове посветиха на каузата концерти, а кутии има поставени в почти всички магазини, кафенета, предприятия в Асеновград.

Ева вече е в Университетската болница в Хайделберг, където ще се извършват процедурите по нейното лечение.

На 10 ноември на централния площад в Асеновград ще има танци на открито "За Ева". Всеки, който желае може да се включи и да потанцува заедно с танцьорите от "Клуб за танцово изкуство Везеница", който е и инициатор на събитието.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини