Калина Митева представя българските традиции на „Мис Свят 2018“ в Китай (видео)

Красотата на българката и традициите на България представи Калина Митева в Китай. Нашенката вече е в град Саня, където текат събитията преди финала на престижния конкурс „Мис Свят 2018“.

Мис България Свят, която ще прекара близо месец в седемзвездния комплекс „Crown of Beauty Theatre“, облече българска носия, за да излезе за първи път пред журито. По-късно тя изигра народен танц, с който смая присъстващите, даде и интервю за китайска телевизия.

На официалната страница на Мис Свят – България бяха публикувани няколко снимки от първия ден на Калина Митева в Китай.

„Ти си нашата победителка, Кали ❤️. Гордо и смело напред и нагоре. ❤️ Обичаме те“, гласи коментар на почитателка на красавицата под фотосите.

От няколко дни в интернет се върти официалният клип, с който българката представя страната ни пред чужденците. В него Калина е снимана на фона на едни от най-красивите кътчета на България. Тя танцува, язди кон, лети с балон, кара колело и посреща гостите с питка в ръка. Във видеото тя е с българска носия, заобиколена от гайдари и танцьори.

„Във видеото има много гледки. Сега искам да посетя България. Музиката, която е използвана е невероятна. Иска ми се да науча малко повече за Мис България“, пише потребител под клипа.

„Щастлива съм, че толкова много хора застанаха зад мен и зад участието на България на най-големия и най-престижния конкурс за красота в света!“, написа по-рано тази седмица миската във Фейсбук.

Мис Свят България 2018 замина за Китай на 9 ноември. Там тя ще участва в серия от събития, които предшестват финала на конкурса, който ще се проведе на 8-ми декември на о-в Хайнан. Нека ѝ пожелаем успех.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини