7 °C

Най-доброто от Европа по новия канал в мрежата на ESCOM

Френската комедия "Четворката" с български субтитри може да бъде видяна по Eurochannel. Комедията с режисьор Клон Д‘Ана е само едно от предложенията на новия канал в допълнителния HD пакет на ESCOM. EuroChannel предлага най-доброто от Европа, а повече информация как да го гледат абонатите могат да получат на касите на ESCOM

Техните животи не са били от най-щастливите, но жаждата за отмъщение ги е обединила…. Сега те са по-близки от всякога. Eurochannel ви кани на среща с три жени, които търсят отмъщението след като са страдали заради един и същи мъж. Не пропускайте "Четворката"!

Режисиран от Клод Д’Анна, "Четворката" разказва историята на Елса, Зафия и Амандин. Те работят в застрахователна компания и са преминали през депресия и излъгани мечти. Заедно те се включват в групова терапия по различни причини – една от тявх се надява да спре пиенето, другата иска да спре пушенето на всяка цена, третата започва тежка диета. Постепенно те осъзнават, че нещастието и на трите е провокирано от един и същи мъж. Те обединяват сили, за да измислят диаболичен план за отмъщение.

С невероятно смешни роли на Ева Мазорик, Ан Шарие и Самира Лашаб, "Четворката" ви представя една страшно увлекателна история, фокусирана върху трудностите на това да израстнеш професионално в корпоративния свят. Заради сюжета си и комедийните си качества, филмът бе огромен успех във Франция при пускането си по телевизията, поставяйки рекорд от 3,7 милиона зрители и 14,9 % пазарен дял.

Срещнете се с три жени, докато те планират хитър план как да отмъстят на мъжа, който им е навредил.

От 21 ноември тръгва и италианският крими мини сериал "Соло". 
През последните шест години Марко Соло бавно, но сигурно се внедрява в италианската мафия. Сега Интерпол иска той да помогне в международно разследване на опасен международен престъпник, Марко трябва да пробникне в самото сърце на най-опасната фамилия от групировката Ндрангета и да спечели доврието ѝ.  Eurochannel ви кани в Южна Италия с новия мини сериал "Соло". И главният герой рискува не само живота, но и душата си. Ситуацията става още по-сложна, заради избора който трябва да направи - между жената, която обича и дъщерята на мафиотския бос

 В ролите: Марко Бочи, Пепино Мазотта, Диан Флери

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
28 фев 2020
Последни новини