18 °C

Тайната на харесваните хора

Има личности, които се отличават от останалите. За тях казваме, че са харизматични. Появата им не остава незабелязана. Те не търсят чуждото внимание, защото другите винаги търсят тях. Това са винаги харесваните личности. Каква е тайната им, и може ли всеки да стане малко по-харесван?

Отнасят се с другите така, както биха искали към тях да се отнасят
Винаги харесваните хора следват това златно правило. Отношението им към останалите хора е такова, каквото те биха искали да имат насреща. Те са отзивчиви, проявяват любопитство към личността на другия, винаги питат: "Как си?".

Те са коректни
Друго, с което се отличават харесваните хора е, че те излъчват почтеност и често отношението им към вас може да подложи на съмнение собствената ви коректност към другите. Те сякаш разбират какво има значение и държат на истината. Знаят, че честността и добротата са добродетели, които струват скъпо.

Проявяват състрадание
Състрадателните хора обикновено са харесвани и уважавани от останалите. Тяхната емпатия може да се прояви в различни ситуации. Ако искате да ви харесват, трябва да бъдете съпричастни към гледната точка на друг човек и това изисква много състрадание.

Усмивката е тяхната визитка
Трябва да знаете, че хората, които излъчват позитивизъм и са по-усмихнати, винаги са по-харесвани. Една усмивка може да накара другия човек да се усмихне, да се почувства добре, да предпочита винаги вашата компания.

Ценят живота
Неустоимите личности се наслаждават на живота, оценяват малките моменти и знаят, че са безценни. Възползват се от всяка добра възможност да развият себе си, да се забавляват, да споделят любовта си с любимите им хора.

Създават ценни връзки
Всеки от нас създава връзки. Това, което винаги правят харесваните личности е, че знаят с кого да изградят своите връзки. Търсят личности със сходно мислене и интереси, които не само да им действат вдъхновяващо, но са готови да окажат и своята подкрепа, за да успеят другите.

Умеят да изслушват другите
Още една отличителна черта на винаги харесваните хора е, че с времето са развили добри комуникативни умения. Помислете само колко е трудно да намериш някого, който да те изслуша внимателно, да прояви разбиране, да вникне в проблема и да даде своето адекватно мнение. Това качество не се притежава от всеки.

Винаги се отнасят с уважение и учтивост
Харесваните личности обикновено са много добре възпитани. Маниерите им правят добро впечатление, никога не забравят да кажат „моля“, „благодаря“, „заповядайте“. За тях е важно хората наоколо им да се чувстват добре без значение дали са им близки, бизнес партньори или обслужващ персонал. 

Източник: az-jenata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
23 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
23 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се концентрирате върху нещата, с които бихте подобрили живота си. Сред тях са явявания на изпити, образователни и други програми, повишаващи квалификацията ви. Деловите начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите.
23 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Мнозина от вас обмислят нови сфери за действие. Работата в екип ще се стимулира и заедно ще ускорите приключването на печеливш проект. Не забравяйте близките си, зарадвайте ги с жест на внимание. Повече физическа активност ще ви се отрази тонизиращо, не се щадете. Любовни обяснения.
23 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Резултати от работата ще ви удовлетворят, но умората ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. Наред с това ще трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Бъдете търпеливи, запазете добрия тон и всички ще останат доволни. Личен проблем ще ви отведе на друго място и накара да станете дискретни.
23 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Имате всички основания да се надявате, че трудът ви ще бъде оценен и съответно възнаграден. Финансовите придобивки ще ви удовлетворят. Любовни авантюри, но не се увличайте твърде много, ако желаете да продължавате в същия дух. Възможно е неприятен за вас човек остро да ви провокира. Запазете добрия тон.
23 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ако се чувствате уморени и ви липсва активност, не се насилвайте. Ще се заредите с енергия, правейки онова, което ви носи наслада и запълва духовните празноти в душата ви. Пътуванията също биха ви се отразили обновяващо на духа, ако разбира се го желаете. Каквито и възможности да имате си осигурете пълноценна почивка и достатъчно сън.
23 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Удовлетворени сте от делата, с които се занимавате напоследък. Положихте доста усилия, които съвсем естествено биват възнаградени. Сериозни финансови постижения ще повишат самочувствието ви. Можете да си позволите отдавна отлагани покупки. Сега е момента за инициативи от всякакво естество.
23 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С добро настроение и без да изпадате в крайности ще общувате и създавате полезни контакти. Денят е подходящ за пътувания или начало на сериозни промени. За някои те са свързани с професионалната им заетост, смяна на едно работно място с друго, стартиране на голям проект или нова връзка.
23 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Работата ви днес ще бъде свързана с получаване и обмен на информация. Добре ще е ако запазите спокойствие в напрегната ситуация и съвместно с колегите си намерите най-подходящия начин на действие. Печелите време с нещо, което сте свършили преди определения срок. Ваш приятел ще ви помоли за съвет, опитайте се да му бъдете максимално полезни.
23 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят не е подходящ за силни изяви и други активности, а предразполага към размисъл, смирение и блага дума, които биха свършили по-добра работа. Ако сте в позиция на търсещи, това е печелившата формула, но и не само за този случай. Всичко ще си дойде на мястото, стига да вървите напред с разума, да се вслушвате в интуицията си и почитате вярата си.
23 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Настроението ви ще е променливо, но не и разколебани в намеренията си. Взаимоотношенията в семейството ще ви носят повече сигурност, взаимното доверие, доказало се през годините е факт, който не подлежи на съмнение. Постигнали не малко, ще споделяте преживяванията си с близки или приятели вечерта.
23 окт 2019
Последни новини