7 °C

Акценти по Eurochannel през декември

През декември Евроченъл завършва годината със сензационни премиери на нови сериали и филми. През този месец, насладете се на дългоочакваното завръщане на най-добрия минисериал в Италия от последните години: "Мафия под прикритие"! Насладете се на новите приключения на специален агент Марко Соло, който отново е под прицел и не се колебае да поеме правосъдието в собствените си ръце.

ВСИЧКИ СЕРИАЛИ И ФИЛМИ ПО ЕВРОЧЕНЪЛ СА СУБТИТРИРАНИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

Евросериали:

Декември започва с премиерата на два нови сериала. От Италия, с нов сезон тръгва "МАФИЯ: ПОД ПРИКРИТИЕ". Приключенията на агент Марко Соло продължават и стават все по-дръзки и опасни. Същевременно зрителите ще опознаят героя по-отблизо и ще надникнат в душата му, разбирайки жаждата за мъст, която го движи напред. Мафията е убила възлюбената му и сега е време за разплата!

Сюжетът се заплита, шефът на Марко в мафиотската структура е в опасност, любимата му дъщеря е заплашена от отвличане. През този сезон, границата между закона и престъплението е по-тънка отвсякога.

През този месец, Евроченъл ви предлага новите епизоди на "Пълно разкриванe", италиански екшън трилър, в който омразата, романтиката, отмъщението и алчността са основни съставки на един опасен коктейл. През този месец ще научим още детайли от миналото на Пиетро, неговите флиртове с престъпленията през годините и ролята му в отвличането на Елена.

Черешката на тортата ще бъде премиерата на френският сериал – ОБСЕБЕН. Заснет в дебрите на френските Пиринеи, сюжетът следва Лора, млада жена в плен на миналото, застрашена да се превърне в жертва на най-опасния сериен убиец във Франция. Играта на котка и мишка започва сега.

Евросинема:

През декември Евроченъл представя премиерата на една от най-смешните европейски комедии – холандския „Невероятният каскадьор“. В тази забавна продукция, Рон е човек със скромни амбиции. Останал без работа и зарязан от неверната си жена, той е на ръба на отчаянието, когато му се предлага изключителна възможност. След една сполучлива каскада той получава ролята на дубльор във важен филм. Сега всичко, което трябва да направи е да спи с главната актриса…..

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
28 фев 2020
Последни новини